Buitenlamp met camera en intercom systeem


L 600 CAM is sensorlamp, camera en intercominstallatie in één. Met geïntegreerde micro SD-geheugenkaart en camera voor haarscherpe beelden op smartphone of tablet (WiFi- en app-gebaseerd). Behuizing van aluminium en hoogwaardig opaalglas. 180° infrarood-bewegingssensor met 10 m reikwijdte.

Buitenlamp met camera en intercom systeem

Slim. Veilig. Intelligent.

Altijd weten wie er voor de deur staat – waar men zich ook maar bevindt, of men nu aan het winkelen of in de woonkamer is – kan dat? Met de nieuwe slimme camera-sensorlamp L 600 CAM in combinatie met de gratis app is dat inderdaad mogelijk. Door opslag op een micro SD-kaart in de camera komen data niet onbedoeld op het web terecht.

De aantrekkelik vormgegeven sensorlamp verlicht hierbij niet alleen uw entree, maar levert dankzij de hoogwaardige camera ook nog haarscherpe beelden op uw smartphone of tablet. De geïntegreerde intercominstallatie maakt communicatie in real time mogelijk met degenen die voor uw deur staan – comfortabel en moeiteloos vanuit elke plek ter wereld of simpelweg vanaf de bank. Gemakkelijker en veiliger kan niet.

Meer weten over dit product? Nijboer installatie informeert u graag over de mogelijkheden.


  • Romhof 35
    9411 SB Beilen
  • 0593 - 54 16 40
  • KvK: 04048680