HET THUISLAADSTATION VOOR IEDEREEN, NU EN LATER

Vanaf 2030 moeten alle nieuw verkochte auto’s elektrisch zijn, dit betekent dat de vraag naar laadmogelijkheden zal stijgen. Naast de stijgende vraag naar openbare laadpunten zal een berijder van een volledig elektrische auto of thuis of bij zijn werk een vaste oplaadplek willen hebben. Met MENNEKES AMTRON® bent u altijd op de toekomst voorbereid. 

HET THUISLAADSTATION VOOR IEDEREEN, NU EN LATER

Met de Premium uitvoeringen klaar voor de toekomst

Is er slechts één of zijn er slechts enkele wandladers gewenst? Bij de AMTRON® Premium en Xtra kan via de smartphone app de ingebouwde kWh-meter op afstand worden afgelezen. Zo geeft de app niet alleen informatie over de bedrijfsstand maar kan ook snel en eenvoudig een overzicht van de laadkosten worden gedraaid. Handig voor bijvoorbeeld vertegenwoordigers die thuis hun bedrijfsauto laden. De nieuwe Premium wandladers hebben de mogelijkheid tot autorisatie met RFID-kaarten, waardoor lokaal en zonder abonnement het stroomverbruik per gebruiker geregistreerd kan worden.

Mochten er later toch meer laders nodig zijn in de installatie, bijvoorbeeld door een uitbreiding van het elektrische wagenpark, kunnen met de MENNEKES eMobility Gateway maximaal 16 AMTRON® Premium laders in een eigen veilig netwerk worden opgenomen. Op deze manier kan lokaal lastmanagement gevoerd worden en het stroomverbruik per gebruiker geregistreerd worden, zonder abonnementskosten.

Meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in, en wij nemen contact met u op!

De monteurs van G. Nijboer Installatietechniek hebben ruime ervaring met installeren van thuislaadstations. Wilt u meer informatie over dit product of over een andere thuislader? Wij adviseren u graag.

  • Romhof 35
    9411 SB Beilen
  • 0593 - 54 16 40
  • KvK: 04048680