Verwarming makkelijk bedienen met een APP

Verwarming makkelijk bedienen met een APP
Verwarming makkelijk bedienen met een APP

Nefit Easy, de slimste thermostaat

Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen. Dat is Easy. En dat alles krijg je zonder contract of abonnement.

Op afstand te bedienen via uw smartphone en tablet en zelflerend. De thermostaat ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? De Nefit Easy thermostaat meldt het je direct via de app. De slimme thermostaat bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. De Nefit Easy thermostaat maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kun je zien hoeveel gas je verbruikt voor verwarming en warm water.

Verwarming makkelijk bedienen met een APP

Controle over jouw comfort in huis!

Ook als je buiten de deur bent, heb je controle over het comfort in huis. Je kunt zien hoe warm het thuis is. En ga je eerder of later naar huis dan anders, dan zorg je op afstand voor de juiste temperatuur.

Neem contact met ons op!

Interesse? Wij adviseren u graag.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Romhof 35
    9411 SB Beilen
  • 0593 - 54 16 40
  • KvK: 04048680