Badkamers en sanitair

Modern en hygiënisch sanitair zorgt voor een verzorgde indruk. Daarom is het van belang dat de uitstraling en functionaliteiten van uw sanitaire voorzieningen aansluiten bij uw woning, bedrijf of instelling en dat het voldoet aan de eisen en behoeften van u en uw bezoekers.

Badkamers en sanitair

Wij denken met u mee

Nijboer installatietechniek luistert naar uw wensen en behoeften, analyseert de situatie en denkt met u mee om een goede balans te vinden tussen prijs, comfort, ambiance, functie en duurzaamheid.

Uw toilet of badkamer toekomstbestendig

De juiste producten en materialen en een goed doordacht ontwerp zorgen ervoor dat uw toilet of badkamer toekomstbestendig is. Voor particulieren kan dit bijvoorbeeld betekenen dat alvast rekening gehouden wordt met toepassingen die later, wanneer u ouder wordt, gemakkelijk kunnen worden toegevoegd. Voor bedrijven kunnen we bijvoorbeeld met de aanleg alvast inspelen op mogelijke groei in de toekomst.

Renoveren of volledig vervangen? Wij weten raad.

Nijboer installatietechniek kan uw huidige badkamer, toilet(groep) of andere sanitaire voorzieningen renoveren of volledig vervangen. Ook werken wij regelmatig voor aannemers, projectontwikkelaars, adviesbureaus en woningbouwverenigingen voor het installeren van nieuwe systemen en voorzieningen. Daarbij bieden wij u keuze uit alle mogelijke soorten tegels, kranen, meubelen, closets, baden en douchesystemen en verzorgen de volledige installatie. Dus inclusief warmtesystemen en leidingen.

Meer weten over badkamers en sanitair?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een modern en hygiënisch sanitair? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek.