Elektrotechniek

Elektrotechnische installaties vormen het hart van uw huis of bedrijf. Vooral wanneer u overstapt naar duurzame systemen zoals zonnepanelen of kiest voor automatisering van processen in en om uw woning of bedrijf, is het van belang dat uw elektrotechnische systeem veilig, vakkundig en betrouwbaar is geïnstalleerd. Zo voorkomt u dat processen worden verstoord of zelfs stil komen te liggen.

Electrotechniek

Slimme oplossingen

Nijboer installatietechniek heeft slimme oplossingen voor bedrijven en particulieren om storingen professioneel en betrouwbaar op te lossen.

Complete dienstverlening

Nijboer installatietechniek werkt voor ondernemers, aannemers, projectontwikkelaars, adviesbureaus, woningbouwverenigingen en particulieren om hun elektrotechnische installaties aan te leggen, te verbeteren, te vervangen en te onderhouden. Dat kan gaan om de vervanging van een stoppenkast, het installeren van een complex datacommunicatiesysteem of het compleet aanleggen van een nieuw elektrotechnisch systeem.

Het volledige
traject

We houden rekening met alle bouwtechnische aspecten, zowel bij nieuwbouw als verbouw, en kunnen het volledige traject verzorgen. Wij maken een gedegen analyse van de situatie, geven vakkundig advies, verzorgen professionele CAD-tekeningen, voeren de installatie uit met gecertificeerde vakmensen en garanderen optimale prestaties door periodieke onderhoudscontroles uit te voeren.

De modernste technieken

Met de oplossingen van Nijboer installatietechniek bent u gegarandeerd van hoogwaardige oplossing op maat waarmee u energie bespaart, voldoet aan wettelijke veiligheidseisen en verzekerd bent van een duurzame oplossing met gebruik van de modernste technieken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek.