Verwarmingsinstallatie

De verwarmingsinstallatie in uw woning of bedrijf zorgt voor een prettig binnenklimaat en voor de warmwatervoorziening in keuken, toilet en badkamer. 

Verwarmingsinstallatie

Ons klimaat

De weersomstandigheden in ons land zorgen ervoor dat we bijna de helft van onze energiekosten besteden aan verwarming. 

 Zuinige verwarmingsinstallaties

Door te investeren in zuinige verwarmingsinstallaties en het gebruik van duurzame energiebronnen kunnen die kosten substantieel worden verlaagd. Dit heeft als bijkomend voordeel dat het milieu aanzienlijk minder belast wordt en dat een bijdrage geleverd wordt aan het terugdringen van het aardgasgebruik.

Slimme digitale technieken

Nijboer installatietechniek kan uw bestaande verwarmingsinstallatie vervangen door een moderne installatie waarbij gebruik gemaakt wordt van slimme digitale technieken. Ook voorzien wij uw woning of bedrijfspand van vloerverwarming of radiatoren die passen bij uw interieur.

Ook voor nieuwbouwprojecten

Daarnaast werken wij regelmatig voor aannemers, projectontwikkelaars, adviesbureaus en woningbouwverenigingen voor de installatie van verwarmingssystemen in nieuwbouwprojecten. Hierbij geven onze vakkundige medewerkers advies op maat en wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van de eindgebruiker.

Meer weten over verwarmingsinstallaties?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek.